Om oss

Om oss

Välkommen att läsa mer om NS Badrumsrenovering - vi är experter inom badrumstjänster!

Vi är ett rutinerat arbetslag med erfarna hantverkare som har lätt att finna smarta lösningar för just din badrumsrenovering i Skutskär, Älvkarleby eller Tierp. Du kan använda oss till delar av ett projekt, eller ge oss komplett ansvar - vi är en flexibel firma som är väldigt anpassningsbara och noga med att hålla en nära kunddialog under hela processen.

Våra styrkor som badrumsföretag är pålitlighet, noggrannhet och att vi satsar på kvalitet i både materialval och utförande. Vi hjälper dig att komma vidare med ditt renoveringsprojektet samt ger dig all information, råd och tips som du kommer att behöva för att känna dig trygg.

Behöver du information kring hur du nyttjar ROT-avdrag? Vi besvarar alla era funderingar. Skriv in till oss via kontaktformulären här på hemsidan, ring eller mejla - så återkopplar vi med snabb och trevlig service! 


Tjänster på Badrumsrenovering Skutskär

Kontakta oss idag för kostnadsfritt möte & offert!

Drömmer du också om ett nytt badrum? Vi har helhetslösningar med nyckelfärdiga badrum för alla smaker. NS Badrumsrenovering finns i Skutskär, Älvkarleby & Tierp - tveka inte att kontakta oss inför ditt nästa renoveringsprojekt!

Kontakta oss idag för kostnadsfritt möte & offert!

Boka möte