Så väljer du rätt badrumsföretag i Uppsala län

När du ska välja företag som ska genomföra din badrumsrenovering i Skutskär, Tierp eller Älvkarleby finns det en del saker du bör tänka på för att arbetet ska bli väl utfört. Just i våtrumsutrymmen är det mycket viktigt att arbetet utförs på ett korrekt sätt, annars kommer inte din försäkring att gälla. Om du anlitar NS Badrumsrenovering som firma kan du känna dig trygg med att vi har de certifikat som krävs för att få utföra renoveringen. Företaget bör också vara registrerat för F-skatt vilket vi självklart är. I vår artikel ska vi ge dig mer tips om hur du väljer rätt badrumsföretag i Uppsala län.

  • Begär detaljerad offert
  • Anlita en firma med fasta priser
  • Be om referenser 


Planering och offert

Det är viktigt med en noggrann planering innan du påbörjar din badrumsrenovering och du kan planera tillsammans med våra hantverkare. Det är klokt att veta så mycket som möjligt innan du ber om en offert, för att få en så korrekt bild som möjligt. Du kan mäta upp badrummet och se hur många kvadratmeter det är. Det finns många fördelar med att planera tillsammans med oss. Det kan vara viktigt att du har en ungefärlig budget att gå efter när du hör av dig för en första kontakt.

Du kan alltid be om att få en detaljerad offert, på så sätt kan du se vad inom renoveringen som kostar vad. 

Referenser och avtal

När du vill ha utfört en badrumsrenovering i Skutskär, Tierp eller Älvkarleby är det en god idé att be om tidigare referenser. Vi har inga problem med att ge dig referenser till tidigare kunder eller bilder från våra förgående arbeten. När du anlitar oss kan du också känna dig trygg i att vi gör ett kostnadsfritt hembesök där vi går igenom vår vision och vad du kan förvänta dig av en badrumsrenovering. Det är inget köptvång utan du kan tänka på det i lugn och ro. 

En badrumsrenovering är ett stort beslut och det ska kännas 100 % rätt


Om du skulle önska kan vi erbjuda ett skriftligt avtal med detaljer om allt som ska utföras. På så sätt har du någonting att luta dig tillbaka mot om några missförstånd skulle uppstå. Eftersom en badrumsrenovering i Skutskär kan ta olika lång tid är det också viktigt att du trivs med oss som hantverkare, vi kommer ha en del med varandra att göra. På det kostnadsfria hembesöket har du möjlighet att få en bild av oss och det vi gör under avslappnade former. En badrumsrenovering måste alltid genomföras på ett högkvalitativt sätt för att det ska vara hållbart samt för att minimera risken för vattenskador.

Kontakta oss för hjälp med renoveringen

Om du är på jakt efter ett seriöst badrumsföretag med kompetenta hantverkare med lång erfarenhet kan du med fördel kontakta oss via vårt formulär här på hemsidan. Vi gör hembesök och skräddarsyr ditt nya badrum tillsammans med dig, för att du ska känna dig medverkande i hela processen från början till slut. När du kontaktar oss via ett av våra kontaktformulär kommer vi att kontakta dig inom kort för att ge dig kostnadsfri rådgivning. Inget arbete inom badrum är för stort eller för litet för oss. Vi ser fram emot att skapa ditt drömbadrum anpassat efter dina behov och önskemål.