Vi är ett professionellt badrumsföretag i Uppsala län

Bor du i eller i närheten av Skutskär, Älvkarleby eller Tierp och funderar på att renovera ditt badrum? En badrumsrenovering är med rätt planering och kompetens både en bra investering och en härlig förändring. Det finns många steg i processen som kan kännas överväldigande och det är därför viktigt att vara noggrann. Slutresultatet ska vara tryggt, pålitligt och hålla i många, långa år. Vi har erfarenhet av badrumsrenoveringar i Skutskär, Älvkarleby och Tierp .

Helrenovering eller endast en mindre del?

En badrumsrenovering behöver inte innebära att allt i badrummet rivs ur och ersätts med nya produkter. Genom att låta oss se över badrummet kan renoveringsbehovet identifieras och ibland begränsas. Planering och jämförelse mellan olika material och utförande kan spara pengar och gör renoveringen mer hållbar. Våra hantverkare bidrar mer än gärna med förslag och tips. Vi är ett professionellt badrumsföretag som är verksamma i Uppsala län och vi erbjuder hembesök för en bättre planering. När det gäller en totalrenovering kan det vara bra med input i början av renoveringsprojektet eftersom det kan vara svårt att gå tillbaka efter montering och installationer.

Badrummets storlek

Ett litet badrum behöver inte nödvändigtvis innebära en enklare renovering än ett stort. När det gäller antalet kvadratmeter är projektet mindre, men ett litet badrum medför en annan typ av krav. Det måste först och främst vara yteffektivt. Placeringen av exempelvis toalettstol och dusch kan bli mer betydande och saker som färgval påverkar hur badrummets storlek uppfattas. Det är extra viktigt att få en uppfattning om slutresultatet från början, så att planeringen resulterar i att badrummet blir smidigt och praktiskt att använda trots den knappa ytan.

Utmaningarna med renovering 

Vid en renovering av ett större badrum skiljer sig till viss del från ett mindre. En generös yta möjliggör fler element i badrummet, vilket också innebär fler val. En vägghängd handdukstork kan verka okomplicerad men kräver exempelvis planering redan vid placering av eluttag. Vitvaror som tvättmaskin och torktumlare kan med lite tanke resultera i extra bänkyta istället för att bara ta plats. Vårt råd är att du kontaktar oss för handledning redan vid planeringsstadiet, för att spara in tid och garantera att slutresultatet blir det bästa möjliga.

Följ trender eller satsa på tidlöst

Trender inom badrum är minst lika närvarande som inom allt annat och vi är erfarna inom vad som gäller. Storlek på kakel, färgsättning och material är inte bara viktigt ur ett estetiskt perspektiv utan även ur hållbarhetssynpunkt. Genom att välja ytskikt som håller över tid och garanterar motstånd för fukt kan du känna dig trygg i att renoveringen är en god investering. Välkommen att kontakta oss!