Fullständig badrumsrenovering

Fullständig badrumsrenovering

Din lokala badrumsexpert! Vi hjälper privatpersoner, företag och BRF: er med badrumsrenoveringar i Uppsala län. Våra skickliga hantverkare tar hand om hela projektet från idé till färdigt badrum. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att du får ett snyggt, välfungerande och fräscht badrum med hög standard. Vi arbetar alltid med produkter av högsta kvalitet för att du ska få ett badrum att förlita dig på långt in i framtiden. Våra medarbetare har lång erfarenhet och gedigen kunskap om badrumsrenoveringar och har utfört en mängd lyckade projekt genom åren i allt från Skutskär till Älvkarleby och Tierp. För oss finns det inga för stora, för små eller för svåra badrum.


Förverkliga ditt drömbadrum genom badrumsrenovering 

Har du precis börjat fundera på att göra en badrumsrenovering, eller har du kanske redan en färdig bild av hur du vill att ditt badrum ska se ut? Vi guidar dig med nöje genom alla delar av processen och finns tillgängliga för att bolla idéer och ge tips och råd. Med dina önskemål i fokus ser vi till att du får det badrum du drömt om så snart som möjligt. Med oss kan du känna dig trygg med att du får engagerade hantverkare som är måna om att du ska känna dig nöjd med ditt badrumsprojekt från start till färdigställt badrum. Därför kvalitetssäkrar vi alla delar i projektet och ser till du blir nöjd med slutresultatet. 


Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation så hjälper vi dig skapa ditt drömbadrum!


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss idag för kostnadsfritt möte & offert!

Drömmer du också om ett nytt badrum? Vi har helhetslösningar med nyckelfärdiga badrum för alla smaker. NS Badrumsrenovering finns i Skutskär, Älvkarleby & Tierp - tveka inte att kontakta oss inför ditt nästa renoveringsprojekt!