Kakelrenovering

Kakelrenovering

Välkommen till din expert på badrumrenovering i Skutskär! Vi hjälper privatpersoner, företag och BRF:er med badrumsrenoveringar inklusive kakelrenovering i Skutskär med omnejd. Vi är ett företag med stor passion för det vi gör. När du lämnar din kakelrenovering i våra händer kan du känna dig trygg med att du får ett professionellt utfört arbete utan dolda kostnader. Vi arbetar endast med produkter av högsta kvalitet och vet vad som krävs för att du ska få ett snyggt och fräscht badrum. Våra hantverkare har lång erfarenhet av badrumsrenoveringar och har genomfört projekt i allt från Skutskär till Älvkarleby till Tierp.

Kakelrenovering enligt dina önskemål

Går du i tankarna på att kakla om i ditt badrum? En kakelrenovering är ett bra sätt att ge ditt badrum ett rejält lyft. Kakel lämpar sig utmärkt för badrum eftersom det ger ett snyggt och tidlöst intryck. En annan fördel är att kakel är ett underhållsfritt material – det behöver alltså inte efterbehandlas. Oavsett vilken stil och känsla du vill ha i ditt badrum finns det utan tvekan ett kakel för just dig. Vi värdesätter att du som kund ska känna dig trygg och delaktig i alla delar av processen med din kakelrenovering. Våra skickliga hantverkare finns därför med dig under hela processen och bollar gärna tankar och hjälper dig att hitta rätt färg och form på de kakelplattor som ska komma att pryda ditt badrum. 


Kontakta oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömbadrum med kakelrenovering!


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss idag för kostnadsfritt möte & offert!

Drömmer du också om ett nytt badrum? Vi har helhetslösningar med nyckelfärdiga badrum för alla smaker. NS Badrumsrenovering finns i Skutskär, Älvkarleby & Tierp - tveka inte att kontakta oss inför ditt nästa renoveringsprojekt!